Personeel zoeken en vinden is een kostbare en tijdrovende aangelegenheid. We vinden dat ondernemers zich moeten bezighouden met hetgeen waar zij goed in zijn. Mars Services doet dat ook. Voor onze opdrachtgevers, welteverstaan. Met het juiste netwerk is goed personeel zo gevonden. Wij kunnen jou dat netwerk bieden. Met onze Rotterdamse mentaliteit ‘niet lullen maar gewoon doen’ bijten wij ons vast in elk recruitmentvraagstuk.

Mars Services vindt goed en betrouwbaar personeel voor uw organisatie. Een vacature onderbrengen bij ons biedt uw organisatie de zekerheid van een goed vooronderzoek en presentatie van uitsluitend capabele kandidaten. Bespaar dus op de kosten van uitgebreide sollicitatiegesprekken en dure advertenties.
Ervaart jouw organisatie een piek in de productie? Wensen jullie tijdelijk extra personeel in te zetten? Mars Services is een expert in het oplossen van flexibele vraagstukken. Bij detachering treedt de kandidaat niet in dienst van de opdrachtgever. De uurtarieven zijn afhankelijk van leeftijd, ervaring en opleiding.
Wanneer er wordt gekozen om -een door Mars Services geselecteerde kandidaat- direct in dienst te nemen, dan hanteren we een zoekopdrachtfee die afhankelijk is van het bruto jaarsalaris.