Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een nieuwe stap in je carrière? We helpen jou hier graag bij. We zijn de specialist in het verbinden van mensen. We love our job!

We zijn ervan overtuigd dat je plezier moet hebben in je werk. Daarom houden wij naast de harde eisen als opleiding en werkervaring ook rekening met factoren zoals cultuur, persoonlijk ontwikkelingsplan, ambitie en andere belangrijke wensen van onze kandidaat. In een intakegesprek nemen we samen met jou je wensen door. Indien we een passende vacature hebben, bepaal jij of je voorgesteld wilt worden. Uiteraard word je op de hoogte gehouden over de voortgang van de procedure. Onze branches zijn techniek en retail.

Uitzenden

Wil jij projectmatig aan de slag en de mooiste projecten voor het uitkiezen hebben? Dan is werken op uitzendbasis voor jou een goede basis.

Detacheren

Samen met jou zoeken we naar een baan waarbij je vastigheid krijgt met als doel dat je na een periode wordt overgenomen. Ook kan je ervoor kiezen bij ons te blijven werken op detacheringsbasis.

Werving & selectie

Samen met jou zoeken we naar een baan waarbij je direct in dienst treedt bij het bedrijf zelf.